Najnovšie recenzie zo sekcie Kuchyňská soľ
- Skore dodanie
- jednoduche a rychle pouzitie
- v jedle ho takmer nie je citit.pride mi velmi chutovo slabe.
zial nesplnilo moje ocakavanie.slaba vyraznost cesnaku a to aj pri pomerne velkej davke.
ok
Zdravá soľ plná minerálov, bez zbytočnej chémie a aditív. V dnešnej dobe (jedovej) veľmi dôležité pozerať na to, čo človek konzumuje .
výborná čistá soľ
kvalitná morská soľ za výbornú cenu
Super.
mam tuto sol 1.x este som ju neskusala
ma byt menej slana uvidim ci splni moje ocakavanie lebo viete - myslite si ze ved posolim menej a bude menej slane ale tie farebne soli a hlavne to odkial pochadzaju je dost dolezite pri ich chuti a ich sile
Praidská soľ je 100 % prírodná kamenná soľ bez pridaných látok. Neobsahuje protihrudkujúce látky ani umelé prísady. Patrí medzi najlepšie kamenné soli na svete. Obsahuje chlorid sodný 97% a zvyšok tvorí 84 rôznych minerálnych látok a stopových prvkov.
chuťovo výborná soľ
Robí popcorn ako v kine. Odporúčam kombinovať s topingovím olejom s maslovou príchuťou.
- Ešre som nevyskúšala
- Milujem cesnak a veľa používam,,vedierko som uvítala❤️❤️
- Žiadna
1kg balenie
- Klasika
Prekrvia celé nohy. Len treba potom aj masaz nôh
Pôvodne som mala záujem o jemnú mletú čiernu soľ, ale uspokojila som sa napokon aj s jej hrubozrnnou formou. Jej mletie v mlynčeku mi nerobí problém. Vynikajúco chutí, má špecifické zloženie, vôňu i chuť.
Používam dlhodobo, po prvý raz som pred hrubozrnnou uprednostnila jemnú ružovú soľ vo väčšom balení. Som veľmi spokojná
Prijemne uvolni a doda energiu kupel v soli
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »